Over Iselinge|Opleiding|Studie-info|Scholen|Agenda
    U bent hier: Iselinge Hogeschool > Scholen > Werk aan de winkel

Werk aan de winkel

Vanaf studiejaar 2010-2011 bestaat er voor (speciale) basisscholen, scholen voor voortgezet onderwijs, bedrijven of maatschappelijke instellingen de mogelijkheid om taken/opdrachten in te dienen die kunnen worden uitgevoerd door onze studenten.

Dit kunnen taken/opdrachten zijn die:

een duidelijke relatie hebben met het opleidingscurriculum (dit geldt vrijwel altijd voor taken/opdrachten van scholen uit (S)BO of V(S)O).

buiten het opleidingscurriculum vallen (hiervoor vragen we een studentvergoeding en bemiddelingskosten).

afkomstig zijn van organisaties met een smalle beurs, maar wel opleidingscurriculum georiŽnteerd (hierbij zou sprake kunnen zijn van vrijwilligerswerk voor studenten).

Studenten kunnen op taken intekenen en ontvangen hiervoor studiepunten, een financiŽle bijdrage of voeren de taak uit als vrijwilliger. Projectbureau Werk aan de winkel probeert de taken te matchen met de talenten van studenten.

Dien uw opdracht in

U kunt uw opdracht indienen door het aanvraagformulier in te vullen en op te sturen naar Iselinge Hogeschool, t.a.v. Werk aan de winkel, Postbus 277, 7000 AG Doetinchem.

Meer weten?

Heeft u vragen, neem dan contact op met Frank Salet, coŲrdinator Werk aan de winkel, telefoon 088 093 10 00.