Over Iselinge|Opleiding|Studie-info|Scholen|Agenda
    U bent hier: Iselinge Hogeschool > Over Iselinge > Voorlichtingsactiviteiten

Zit er een meester of juf in jou?

Iselinge Hogeschool leidt je op tot leraar voor het basisbasisonderwijs. Als je wilt weten hoe wij dit doen, ontmoet ons dan, bijvoorbeeld tijdens de open dag of avond of een kijkdag op Iselinge Hogeschool.

Open dag/avond

Kom op de open dag/avond met ons kennismaken en sfeer proeven op Iselinge Hogeschool. Je krijgt dan een goed beeld van de opleiding en van de hogeschool. Er wordt voorlichting gegeven over de voltijdopleiding, de academische pabo en de deeltijdvarianten. Daarnaast kun je verschillende workshops volgen en nader kennismaken met docenten en studenten.

Klik hier voor actuele data en tijden.

Kijkdag

Ben je enthousiast over de pabo? Maar wil je graag ervaren hoe het is op de basisschool of om op Iselinge Hogeschool student te zijn? Meld je dan met onderstaand formulier aan voor een kijkdag (van 08.30 14.00 uur). Tijdens een kijkdag volg je een les op de hogeschool en bezoek je een basisschool. Tijdens de lunch krijg je informatie van studenten en kun je zelf vragen stellen.

Ik meld me aan voor de kijkdag op:*

25 november 2014
6 januari 2015
19 maart 2015
22 april 2015

Voornaam*

Achternaam*

Geslacht*

Man Vrouw

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Huidige school en klas of werk

* = verplicht veld

Meer informatie

Heb je een vraag over het beroep, de studie of studeren aan Iselinge Hogeschool of een specifieke vraag die je persoonlijk aan een van onze medewerkers wilt stellen? Neem dan contact op met ons Studenten Informatiepunt (STIP), telefoon 088 093 10 00.

Vraag het Iselinge

Wat wil jij weten over studeren op Iselinge Hogeschool?
    Lees verder >