Over Iselinge|Opleiding|Studie-info|Scholen|Agenda
    U bent hier: Iselinge Hogeschool > Studie-info > Studentenactiviteiten

Studentenactiviteiten

Iselinge Hogeschool biedt je de kans om van je studieperiode een actieve periode te maken. Je kunt deelnemen aan activiteiten (cultuurreis naar Parijs, outdoorkamp, conferenties) en je op verschillende manieren inzetten voor de belangen van studenten.

Aan het einde van de zomervakantie maak je als nieuwe student kennis met je medestudenten en de de studenten van de introductiecommissie. Deze commissie organiseert de introductieweek en zorgt ervoor dat je je gauw thuis voelt op de opleiding en in de stad Doetinchem. In Doetinchem vind je allerlei uitgaansgelegenheden en mogelijkheden in de culturele en recreatieve sfeer. Er zijn in het centrum winkels, terrasjes en eetcafés. Ook is er een Stadsschouwburg, een muziekcentrum, een bioscoop, een grote bibliotheek, een creatief centrum en een muziekschool. Woonruimte is in Doetinchem relatief makkelijk te vinden. Sité Woondiensten biedt iedere dag het woningaanbod aan via www.site-woondiensten.nl.

De studentenraad, de Iselinge Studenten Society (ISS) houdt zich bezig met studiezaken, maar functioneert ook als studentenvereniging, die verantwoordelijk is voor de gezelligheid binnen de hogeschool. De ISS zorgt voor de nodige ontspanning door elk jaar een aantal (thema)feesten te organiseren. Ook kun je deelnemen aan ski- en sportdagen, welke door de sportcommissie worden georganiseerd.