Over Iselinge|Opleiding|Studie-info|Scholen|Agenda
    U bent hier: Iselinge Hogeschool > Opleiding > Opleidingsvarianten > Samen leren

Samen leren

De academische pabo is een voorbeeld van een learning community, waarbij niet alleen docenten en studenten van de pabo betrokken zijn. Er wordt veel samengewerkt en afgestemd. Natuurlijk met de Open Universiteit, maar ook met andere universiteiten door deelname aan hun onderzoeksprogramma’s.

Verder word je in een opleidingsschool geplaatst waar altijd een mentor en een interne opleider zich verantwoordelijk voelen voor een goede begeleiding in de stage. Opleidingsscholen die studenten ontvangen van de academische pabo maken deel uit van een netwerk. De interne opleiders van dat netwerk komen maandelijks bijeen om met docenten van de hogeschool te overleggen. Elk half jaar wordt voor alle betrokkenen een conferentie georganiseerd.