Over Iselinge|Opleiding|Studie-info|Scholen|Agenda
    U bent hier: Iselinge Hogeschool > Over Iselinge

Over Iselinge

Vind je dat elk kind een goede leraar verdient? En schuilt er zo'n leraar in jou? Dan zit je goed bij Iselinge Hogeschool. Wij vinden we dat elk kind zichzelf mag zijn en de ruimte moet krijgen om zijn eigen weg te kiezen. We leiden je op tot een leraar die dat kan waarmaken. Een leraar die kinderen kan inspireren en die maatschappelijk betrokken is. Je speelt goed in op individuele verschillen. In jouw groep mag elk kind zichzelf zijn.

Bijzonder is de samenwerking tussen de verschillende levensbeschouwelijke richtingen in het onderwijs. Je kunt kiezen of je opgeleid wilt worden voor het openbaar/algemeen bijzonder, het protestants-christelijk of het katholieke onderwijs.

Iselinge Hogeschool maakt onderdeel uit van IJsselgroep. IJsselgroep levert een bijdrage aan de verdere scholing en deskundigheidsbevordering (na- en bijscholing) en begeleiding van mensen die al werkzaam zijn in het onderwijs. Dit heeft voor jou als student veel voordelen en biedt goede mogelijkheden voor een leven lang leren.

Ook zo nieuwsgierig naar Iselinge Hogeschool?

Je toekomst begint bij ons!

Voorlichtingsactiviteiten

Kom kennismaken!

Mediadidactiek & wijsheid

De ontwikkeling van schoolTV mediamovies