Over Iselinge|Opleiding|Studie-info|Scholen|Agenda 
    U bent hier: Iselinge Hogeschool > Over Iselinge > Missie en visie
 

Missie en visie

Iselinge Hogeschool is een gespecialiseerde hogeschool die leraren opleidt voor het basis- en speciaal basisonderwijs. Het is de enige hbo-instelling in de Achterhoek. Iselinge Hogeschool wil het onderwijs voorzien van goed opgeleide leraren die de leerlingen uitdagen het beste uit zichzelf te halen. Naast de vierjarige voltijdopleiding, bieden we verschillende trajecten in deeltijd en een academische variant aan. De studieduur is per traject anders en afhankelijk van opleiding en werkervaring.

 

Met ruim 500 studenten en circa 60 medewerkers behoren we tot de kleine hbo-instellingen. Voordeel is dat je als student direct te maken hebt met het personeel dat de opleiding en de begeleiding verzorgt. Je verdwijnt bij ons niet in de grote massa; er is aandacht voor de individuele student en persoonlijk contact tussen de student en docenten.

 

Iselinge Hogeschool maakt onderdeel uit van IJsselgroep. IJsselgroep levert een bijdrage aan de verdere scholing en deskundigheidsbevordering en begeleiding van mensen die al werkzaam zijn in het onderwijs. Dit is een unieke situatie; opleiding, nascholing Ún deskundigheidsbevordering vinden in hetzelfde gebouw plaats. Dit heeft voor jou als student veel voordelen en biedt goede mogelijkheden om te leren voor je leven. Ook na je studie zul je regelmatig op de Bachlaan terugkeren!