Over Iselinge|Opleiding|Studie-info|Scholen|Agenda
    U bent hier: Iselinge Hogeschool > Studie-info > Inschrijven

Inschrijven

Je kunt je tot 1 oktober 2013 inschrijven voor het studiejaar 2013-2014 via Studielink (de link hieronder). Via Studielink kun je zowel een verzoek tot inschrijving doen aan Iselinge Hogeschool als je aanmelden bij de Informatie Beheer Groep.

Aanmeldprocedure in stappen

1.    Klik hier om naar Studielink te gaan en je in te schrijven.

2.    Kies voor 'Inloggen via DigiD'. Heb je geen Nederlands woonadres kies dan voor 'Aanvragen inloggegevens en inloggen’.

3.    Dien een inschrijfverzoek in via de button 'nieuw inschrijving toevoegen'.

Heb je tijdens de aanmeldprocedure bij Studielink nog vragen of loop je tegen problemen aan, neem dan contact op met Gerald Aalders, telefoon 088 093 11 32 (alleen bereikbaar op werkdagen) of mail naar stip@iselinge.nl.

Kennismakingsdag

Nadat wij jouw verzoek tot inschrijving hebben ontvangen, krijg je een bevestiging en een uitnodiging voor een kennismakingsdag op Iselinge Hogeschool. De kennismakingsdag is niet vrijblijvend. Elke nieuwe student wordt tijdens een kennismakingsdag verwacht. De kennismakingsdagen in 2013 zijn op woensdag 17 april, dinsdag 4 juni, maandag 1 juli en vrijdag 23 augustus van 08.45 tot 15.00 uur.

Tijdens de kennismakingsdag krijg je informatie over de opleiding en neem je deel aan een aantal toetsen. Met deze toetsen breng je voor jezelf in beeld hoe het gesteld is met jouw reken- en taalvaardigheid en jouw kennis van de vakken aardrijkskunde, geschiedenis en natuuronderwijs.