Voortgezet professionaliseren

Een leven lang leren loont...

Een leven lang leren is essentieel voor de versterking van onze samenleving en onze cultuur. Een leven lang leren bestrijkt alle fasen van het leven en de verschillende vormen van leren. Met een leven lang leren kun je jezelf steeds verder ontplooien. En dat is goed voor de toekomst van onze kinderen. Als je ervoor kiest om een leven lang te leren ben je een rolmodel voor de omgeving.

Ons ideaalbeeld is dat straks iedere leerkracht zijn of haar werkzame leven lang een persoonlijk portfolio bijhoudt met daarin de verslaglegging van de in de loop der tijd opgedane onderwijskennis en –ervaring. Het betekent ook dat wij steeds aandacht besteden aan een leven lang leren. Daarom organiseren wij regelmatig werkgroepen, masterclasses en ontwikkelen we steeds nieuwe programma’s voor onze studenten, alumni en leerkrachten in het scholenveld.

U vindt hier informatie over: