Leer voor je leven

Werken bij Iselinge

Vacature HR-adviseur 0.6 fte

 

Iselinge Hogeschool leidt met hart en ziel leerkrachten basisonderwijs op. Wij zijn een ambitieuze en ietwat eigenwijze hogeschool. Onze missie is 'Eigenwijs Samenwerken'. Hoewel bescheiden van omvang behoren we tot de beste pabo’s van Nederland. Met onze wortels in Oost-Gelderland spelen wij een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het basisonderwijs in de regio. Als mono-sectorale hogeschool bieden wij een breed opleidingsaanbod in de regio.

Iselinge Hogeschool zoekt wegens het vertrek van de huidige collega een ervaren

HR-adviseur 0,6 fte

De functie

Als allround HR-adviseur ben je verantwoordelijk voor het toepassen, ontwikkelen en implementeren van strategisch HR-beleid en de daarbij behorende HR-instrumenten. Je adviseert en ondersteunt als enige HR-adviseur het management bij personeels- en organisatievraagstukken. Je vervult taken op het terrein van complexe casuïstiek, arbeidsvoorwaarden, rechtspositie, in- door- en uitstroom van personeel en personeelsontwikkeling. Daarnaast vragen o.a. de volgende thema’s je aandacht:

  • strategische personeelsplanning
  • leiderschap
  • duurzame inzetbaarheid
  • organisatieontwikkeling.

Je participeert o.a. in overleggen met MT, hoofden/directeuren P&O van de hogescholen, medezeggenschapsraad en vakbonden en je onderhoudt contacten met verschillende externe organisaties.

Het profiel

Je bent een daadkrachtige en resultaatgerichte HR-adviseur, met minimaal vijf jaar ervaring in een generalistische functie en een bachelor opleiding HRM, bij voorkeur aangevuld met een masteropleiding. Je staat stevig in je schoenen en kunt je kennis van het HR-vak overtuigend uitdragen. We verwachten dat je goed kunt samenwerken, luisteren, doorvragen, analyseren en adviseren om samen met collega’s tot het beste resultaat te komen in een dynamische omgeving. Je bent proactief en goed in het opbouwen en onderhouden van relevante netwerken. We vinden het een groot pluspunt als je ervaring hebt in het (hoger) onderwijs.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie: Iselinge Hogeschool heeft een vooraanstaande positie en we doen er alles aan om nog beter te presteren. Je treft een team van gedreven professionals en een goed samenwerkingsnetwerk met andere pabo’s.

Er is een actieve personeelsvereniging en Iselinge Hogeschool biedt veel mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

In eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar, waarna een overgang naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mogelijk is.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao hbo. De functie is gewaardeerd in schaal 11.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de huidige HR-adviseur, Edith Lensen, telefoon 088 093 1454 of e-mail

edith.lensen@iselinge.nl.

Sollicitatie

Belangstelling voor de functie kun je tot en met

19 december 2018 kenbaar maken via de button direct solliciteren op.

 https://www.werkenbijhogescholen.nl/vacatures/hr-adviseur-06-fte/

 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Fijne werkgever 

Iselinge Hogeschool is een goede werkgever, dat vindt ook Integron, een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van klant-, medewerker- en intern klantonderzoek. Iselinge Hogeschool heeft een top drie positie behaald in de categorie Medewerkersbelevings Award (semi) publiek 2015. 

In het Magazine Beleving Awards (mei 2017) is een artikel verschenen over het werken bij Iselinge Hogeschool. Lees hier het artikel. 

 

 

 

Deel deze pagina op Google Plus Connect via LinkedIn