Leer voor je leven

Onderzoek

Het onderzoek op Iselinge Hogeschool vindt plaats binnen de Academische Werkplaats en in samenwerking met negen andere pabo’s. Die samenwerking krijgt gestalte binnen het onderzoeksprogramma van Radiant Lerarenopleidingen  Persoonlijk Meesterschap.  

Academische Werkplaats

In de Academische Werkplaats werkt de hogeschool samen met het Welten Instituut van de Open Universiteit en de opleidingsscholen van Opleiden in School, partnerschap Oost-Gelderland. Opleidingsdocenten, onderzoekers, leerkrachten uit het primair onderwijs én studenten werken samen aan onderzoeksvragen die door de praktijk zijn ingebracht. 

iselinge-logo-aw-web-10_283_01

 

 

Persoonlijk Meesterschap

Iselinge Hogeschool werkt samen met andere pabo’s binnen Radiant Lerarenopleidingen waarin het Center of Expertise Persoonlijk Meesterschap is ingebed. Persoonlijk meesterschap (PM) is het vermogen van leraren (PO) en docenten (VO, MBO en HBO) en jeugdzorghulpverleners om leerlingen/jongeren vanuit hun persoonlijke betrokkenheid te ondersteunen bij hun vorming tot zelfstandig mens, verantwoordelijk medemens en democratisch burger.

radiant-logo-nl-rgb-100mm-72dpi_283

Deel deze pagina op Google Plus Connect via LinkedIn