NSE2017

Onze studenten zijn zeer positief over hun opleiding. Dit blijkt uit de jaarlijkse Nationale Studenten Enquête 2017 (NSE) van Studiekeuze123. De algemene tevredenheid scoort een 8 (4,02 uit 5) en de sfeer van de opleiding een 9 (4,49 uit 5).

Op bijna alle thema’s die in de NSE aan bod komen is de studenttevredenheid gestegen. Daarmee zet Iselinge Hogeschool de stijgende trend, die enkele jaren geleden is ingezet, voort. De studenten zijn met name tevreden over de studiefaciliteiten, de voorbereiding op de beroepsloopbaan, de docenten, de begeleiding, de stage ervaring en de groepsgrootte. Iselinge Hogeschool scoort ook goed in het onderwijs van onderzoeksmethoden en –technieken.

Ans van Eijndhoven (directeur Iselinge Hogeschool): “we zijn heel verheugd met deze mooie score. Dat onze studenten hun tevredenheid uiten in de NSE geeft aan dat we op de goede weg zijn. Tegelijkertijd daagt het ons uit om te leren van verbeterpunten. Daarmee gaan we de aankomende tijd aan de slag”.

De respons op Iselinge Hogeschool is dit jaar 55,8% dit is aanzienlijk hoger dan de landelijke respons van 38,6%.