Master Toekomstgericht Onderwijs

Interesse in de master Toekomstgericht onderwijs?
Bezoek de open avond op 23 april 2018

Vind jij het belangrijk dat leerlingen onderwijs krijgen dat aansluit bij de maatschappij van nu én de toekomst? Wil jij de creatieve, innovatieve en probleemoplossende mogelijkheden van leerlingen leren aanboren? Wil je leren om vernieuwend onderwijs te ontwerpen en te implementeren?

Met de Master Toekomstgericht Onderwijs ontwikkel je je tot onderwijsarchitect van vernieuwend onderwijs. Je leert hoe je met moderne leermiddelen uitdagend, toekomstgericht onderwijs ontwerpt voor alle leerlingen.

Deze master start in september 2018.

Bekijk de flyer
Bekijk de brochure

radiant-logo-nl-rgb-100mm-72dpi_283

De masteropleiding is ontwikkeld door Radiant Lerarenopleidingen, een samenwerkingsverband van pabo’s in Nederland. Bij deze master zijn betrokken: Iselinge Hogeschool in Doetinchem, Hogeschool de Kempel in Helmond, de Marnix Academie in Utrecht en Hogeschool iPabo in Amsterdam en Alkmaar.