Maak kennis met onze opleidingen en kijk mee tijdens een les

Wij vinden het belangrijk dat je een bewuste keuze maakt. Dat kan alleen als je beschikt over de juiste informatie over het beroep van leraar voor het primair onderwijs, onze hogeschool en onze opleidingsprogramma’s. Deze website biedt je al veel informatie, maar persoonlijk een kijkje nemen op onze hogeschool, kennismaken met onze studenten en docenten of een les volgen op de basisschool is nóg beter.

Neem gerust contact met ons op. Dat kan op de volgende manieren.

1. Gesprek of vraag. Je kunt bij ons Studenten Informatiepunt (STIP) terecht voor een vraag of het maken van afspraak voor een persoonlijk gesprek. Je kunt mailen naar: stip@iselinge.nl of bel 088 093 10 00.

2. Open dag. Tijdens een open dag ontmoet je in ons gebouw studenten en docenten. Zij vertellen je alles over de opleiding en laten je zien wat studeren bij Iselinge Hogeschool inhoudt. Neem gerust ook je ouders mee. Op de kalender staan onze open dagen.

3. Kijkdag. Onze kijkdag is de ultieme mogelijkheid om te ervaren hoe studeren echt is. Je wordt welkom geheten, je volgt een les op de pabo, je gaat op bezoek bij een basisschool en kijkt daar in verschillende groepen. Terug op de pabo is er een lunch met studenten. Voor deze dag moet je je aanmelden.

4. Meeloopdag. Als je liever een dag met een student meeloopt, dan kun je ons dat laten weten. We vragen dan of een student je opvangt, zodat je een dag met hem of haar samen kunt ervaren hoe een dag op de pabo of in de stage is.

Een groepje studenten schrijft regelmatig over hun belevenissen, lees hun blog om te zien hoe het is om te studeren op Iselinge Hogeschool.