Combineer leren en werken in onze deeltijdopleiding

Kom naar de:

Infoavond Deeltijd op 28 juni

LET OP! wil jij starten in september 2017 met de deeltijdopleiding en moet je een toelatingstoets doen, meld je dan uiterlijk 10 augustus aan voor de opleiding. Om mee te doen aan het toetsvenster in juli (10 tot en met 15 juli) moet je je voor 5 augustus inschrijven voor de opleiding.

"Ik wil meer met kinderen werken." "Ik vind mijn huidige baan veel te saai en ik zoek meer uitdaging." "Ik wil mijn moederschap of vaderschap graag combineren met het beroep van leraar." Herken je deze uitspraken? Dan is onze unieke deeltijdopleiding wat voor jou.

De deeltijdopleiding van Iselinge Hogeschool is een volwaardige opleiding die je in vier jaar of verkort kunt volgen.

Studeren in deeltijd is echt een uitdaging. Naast de twee lesavonden (maandag en woensdag) loop je stage en is er zelfstudie. Het is zeer motiverend en inspirerend. We steunen je door dik en dun, ook buiten de lesuren. Studenten waarderen ons om onze kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en goede onderlinge sfeer. Geen betere plek om je voor te bereiden voor het lesgeven in het onderwijs dan bij Iselinge Hogeschool!

Facts deeltijd pabo

Deeltijd regulier
Duur opleiding : 4 jaar als avondopleiding
Studielast : 6 uur college, 8 uur stage en 24 uur zelfstudie per week
Vooropleiding : diploma vwo, havo, mbo niveau 4
Stages : één dag per week: maandag, dinsdag of donderdag

Deeltijd verkort
Duur opleiding : 2 jaar als avondopleiding
Studielast : 6 uur college, 16 uur stage en 24 uur zelfstudie per week
Vooropleiding : diploma wo, hbo
Stages : twee dagen per week: maandag, dinsdag of donderdag

Wil je meer weten over de opleiding? Meld je dan nú aan voor een open dag, kijkdag of meeloopdag.